Bagoffice Team 2016

Over ons

Team met passie

Het enthousiaste team van BagOffice zorgt al meer dan 8 jaar voor meer beleving bij events. Het succes van onze goodiebags is vooral te danken aan jarenlange ervaring en een groot netwerk aan adverteerders. Zo kunnen we snel en op maat werken voor de perfecte goodiebag voor ieder event.

Wij denken actief mee

Organiseert u een event of wil u met uw merk in een goodiebag? Bel ons om uw wensen te bespreken. BagOffice adviseert en denkt graag actief mee om de goodiebag als geweldig marketingtool, ten volle te benutten.

Maar wie is ‘wij’..

Van links naar rechts ziet u **tromgeroffel**:
Marjolijn Franken: Verantwoordelijk voor het wel en wee van BagOffice. Jarenlange ervaring in de field marketing / event branche, maakt van haar de goodiebag specialist bij uitstek. Voor elk event de perfecte goodiebag, graag adviseert zij u over de meest optimale invulling voor uw event.

Lesley Brunet de Rochebrune: BagOffice collega van het allereerste uur. Zij bepaalt ‘what’s hot and not’ en heeft de eindbeslissing of een product meerwaarde geeft aan een goodiebag of niet. Daarnaast is zij het logistieke brein, dat ervoor zorgt dat alle goodiebags mooi gevuld en op tijd op locatie aanwezig zijn. Opdrachtgever, adverteerder en bezoeker tevreden? Dan is zij klaar.

Michelle Bot: Last but certainly not least, Michelle. Is het haar charme, of haar gedrevenheid? We weten het niet, maar Michelle krijgt het voor elkaar om van elke goodiebag een succes te maken. Succesvol voor de opdrachtgever, maar nog meer voor de adverteerder, want daar liggen haar belangen. Zorg er als adverteerder dan ook voor dat Michelle u kent, want dan wordt de kans op een mooie verspreiding van je product/merk het grootst. Neem sowieso eens contact op met haar om alle aantrekkelijke samplemogelijkheden te bespreken die de BagOffice goodiebags je kunnen bieden, Michelle kan niet wachten!