Laan van Kronenburg 14 1183 AS Amstelveen
+31 (0) 20 3208831

Het enthousiaste BagOffice team zorgt al meer dan 10 jaar voor meer beleving bij events. Het succes van onze goodiebags is vooral te danken aan jarenlange ervaring en een groot netwerk aan adverteerders. Zo kunnen we snel en op maat werken voor de perfecte goodiebag voor ieder event.

Wij denken actief mee

Organiseert u een event of wilt u met uw merk in een goodiebag? Bel ons om uw wensen te bespreken. Het BagOffice team adviseert en denkt graag actief mee om de goodiebag als geweldig marketingtool, ten volle te benutten.

Maar wie zijn wij?

bagoffice team marjolijn (Demo)
Marjolijn Franken

Verantwoordelijk voor het wel en wee van BagOffice. Jarenlange ervaring in de field marketing / event branche, maakt van haar de goodiebag specialist bij uitstek. Voor elk event de perfecte goodiebag, graag adviseert zij u over de meest optimale invulling voor uw event.

bagoffice team Lesley-blur-2 (Demo)
Lesley Brunet de Rochebrune

BagOffice collega van het allereerste uur. Zij bepaalt ‘what’s hot and not’ en heeft de eindbeslissing of een product meerwaarde geeft aan een goodiebag of niet. Daarnaast is zij het logistieke brein, dat ervoor zorgt dat alle goodiebags mooi gevuld en op tijd op locatie aanwezig zijn. Opdrachtgever, adverteerder en bezoeker tevreden? Dan is zij klaar.

5e761ac9-3dfe-4966-a101-557a4b65af84 (Demo)
Michelle Bot

Is het haar charme, of haar gedrevenheid? We weten het niet, maar Michelle krijgt het voor elkaar om van elke goodiebag een succes te maken. Succesvol voor de opdrachtgever, maar nog meer voor de adverteerder, want daar liggen haar belangen. Zorg er als adverteerder dan ook voor dat Michelle u kent, want dan wordt de kans op een mooie verspreiding van uw product/merk het grootst.

bagoffice team ashavierkant
Asha Bakker

Bent u op zoek naar de beste en mooiste sampling mogelijkheden in Nederland? Ook Asha heeft de belangen van de adverteerder voorop staan. Rustig, charmant maar vastberaden gaat ze voor hen door het vuur. Asha rust niet voordat ze voor elke adverteerder de beste (goodiebag) match en verspreiding heeft gevonden!

bagoffice team
Yvette van Dijk

Een bak aan ervaring en kennis nam ze mee toen ze ons team in 2017 kwam versterken. (Online) Marketeer pur sang, houdt zij zich binnen BagOffice bezig met onze goodiebags en ons gezicht online. Onze ANNIE heeft ze inmiddels, als tweede dochter, geadopteerd. Onder haar vleugels groeit zij met de dag!

foto donna
Donna Frederiks

Nog altijd studerend aan de Hogeschool van Amsterdam werkt deze ijverige dame toch al mooi aan haar Digital Marketing carrière. Binnen BagOffice gooit ze haar media skills en creativiteit in de strijd om ANNIE te voeden en zo haar aanhang te laten groeien. Alleen de leukste nieuwtjes, beste win-acties en interessante berichten zijn goed genoeg voor ANNIE en haar inmiddels grote vriendinnenclub!

annie-facebook-profile (Demo)
ANNIE

ANNIE houdt als een echte vrouw van nieuwe producten, gave prijsvragen, goede aanbiedingen, leuke goodies, mooie weetjes en testen van nieuwe producten! ANNIE wordt gevoed met informatie van onze adverteerders en deelt deze graag met haar trouwe volgers! Ook ANNIE ontmoeten? Maak kennis met haar! 

Contact 

Phone:  +31 (0) 20 3208831

Email: info@bagoffice.nl

Laan van Kronenburg 14
1183 AS Amstelveen

Contact 

Phone:  +31 (0) 20 3208831

Laan van Kronenburg 14
1183 AS Amstelveen