Laan van Kronenburg 14 1183 AS Amstelveen
+31 (0) 20 3208831

Ladies Night Goodiebag

De Ladies Night: een avond in de bioscoop voor alleen ladies, met een mooie voorpremière, leuke standjes, gezellig entertainment, lekkere hapjes én natuurlijk de Ladies Night Goodiebag! Altijd weer een geniet momentje waar inmiddels duizenden vrouwen verspreid door Nederland elke maand naar uitkijken.

BagOffice maakt de Ladies Night Goodiebag

BagOffice is niet voor niets dé Goodiebag specialist van Nederland! Zij maakt al jaren voor veel bioscopen de Ladies Night Goodiebags. De Ladies Night Goodiebag is elke keer weer een feestje voor de dames, die blij en verrast naar huis gaan.
Hieronder een paar voorbeelden van onze Goodiebags. Altijd goed gevuld met producten, samples en items volledig passend bij het moment en de doelgroep.

 

Ladiesnight goodiebag Doris

 

 

 

 

 

 

Wilt u ook onze unieke Goodiebags weggeven aan bezoekers van uw event en zo een onvergetelijke ervaring creëren? Of heeft u wellicht interesse in deelnemen (adverteren) in onze goodiebags voor een impactvolle merkbeleving van uw product? Neem dan gerust contact met ons op. Wij informeren u heel graag over alle mogelijkheden: tel 020-3208831 of info@bagoffice.nl

Kijk hier voor nog meer Goodiebag projecten.

 

 

Goodiebags

Extra beleving bij evenementen

BagOffice verzorgt al bijna 12 jaar het samenstellen van goodiebags voor diverse events. Door ons uitgebreide netwerk vinden wij snel de beste match tussen adverteerder, event organizer en bezoeker.

Het inzetten van goodiebags is zeer effectief. Het versterkt de beleving van het event. Een passende bag met een inhoud afgestemd op de doelgroep, voor die extra glimlach van de bezoeker!

Ons doel is de eventbezoekers aan te spreken en te verrassen. Wat past bij hen? Met welke bag worden ze graag gezien? Op die manier wordt naast het event ook het samplen voor adverteerders echt succesvol.

BagOffice stelt de inhoud samen en adviseert over het uiterlijk van de bags, alles voor maximale impact. Hier alvast wat inspiratie!  

Nog niet genoeg inspiratie? Bekijk onze projecten.

Contact 

Phone:  +31 (0) 20 3208831

Email: info@bagoffice.nl

Laan van Kronenburg 14
1183 AS Amstelveen

Contact 

Phone:  +31 (0) 20 3208831

Laan van Kronenburg 14
1183 AS Amstelveen