Event organizers

Event organizers

Maak uw event speciaal

Organiseert u een netwerkborrel, feest, speciale dag of een ander belangrijk evenement? Goodiebags zijn een bijzondere beleving, die bijdragen aan de positieve ervaring van uw event.
Wij leveren goodiebags met inhoud en uitstraling geheel afgestemd op de doelgroep. Hierdoor zorgt de goodiebag voor verlenging van de event beleving tot in de woonkamer van de bezoeker!

Geen zorgen, BagOffice regelt alles

Wij weten hoe tijdrovend (en dus kostbaar) het is een leuke, goed gevulde goodiebag samen te stellen. Een goodiebag die wordt beschouwd als een sympathieke aanvulling op het zojuist beleefde leuke en bijzondere evenement.

BagOffice beschikt over een uitgebreid adverteerdersnetwerk. Zo kunnen we snel aan de slag om een mooi assortiment samen te stellen, afgestemd op de bezoekers van uw event. Wij zijn de matchmaker tussen alle betrokken partijen: adverteerder, event organizer en bezoeker!

BagOffice ontzorgt, ook logistiek!

Tijdrovend is niet alleen het zorgen voor de inhoud van de goodiebag,  ook het logistieke proces van vullen en transport, vergt veel handjes en tijd. Natuurlijk kunt u ook hierbij rekenen op onze hulp. Door onze jarenlange ervaring en samenwerking met goede partners, kunt u vertrouwen op een efficiënte en kwalitatieve logistiek. De bags worden dan ook helemaal klaar voor uitgifte afgeleverd op uw event.

De tas (bag) voor de goodies nog niet bekend? Ook hier bemoeien wij ons graag mee. Voor extra exposure, impact en bereik is het namelijk belangrijk hier goed over na te denken. De tas draagt in principe uw handtekening. Wij adviseren en assisteren u graag.

In welke fase u ons dus nodig heeft, graag zijn wij u van dienst bij het verzorgen van het meest impactvolle medium van dit moment: de goodiebag!

Om u nog meer te overtuigen van onze kwaliteiten vragen wij u een kijkje te nemen onder onze projecten. De goodiebags daar spreken voor zichzelf!